Word lid van het COV Dat kan heel eenvoudig via de website, vul het online formulier in en word meteen lid! Je kan ook mailen naar ikwordcovlid@acv-csc.be of bellen naar onze ledenadministratie op 02 244 37 00 Ook je COV-vakbondsafgevaardigde in je school kan je verder helpen. Opgelet! Was je al eerder lid van het COV? Dan hoef je niet online in te schrijven. Neem rechtstreeks contact op met onze ledenadministratie via mail om je lidmaatschap te vernieuwen. Veranderen je persoonlijke gegevens (adres, gezinstoestand...) of professionele situatie (functie, betalingscategorie...) in de loop van het jaar? Laat het ons zo snel mogelijk weten! Hoe betaal ik? Je kan je lidmaatschapsbijdrage betalen op twee manieren:

met een overschrijving (eenmalige betaling per jaar) met een SEPA-mandaat= Europese domiciliëring (=jaarlijks, halfjaarlijks, driemaandelijks of maandelijks). Vul hiervoor de Europese domiciliëringsaanvraag in die je bij onze ledenadministratie kan opvragen. Dit is de snelste, veiligste en makkelijkste manier om te betalen. Betaal de juiste bijdrage voor het nieuwe jaar!

In dit overzicht lees je de bijdragen voor 2020. Vernieuw nu je lidmaatschap voor het nieuwe jaar! Heb je hierover vragen? Contacteer ons! Bel 02 244 37 00 (optie 1) tijdens de kantooruren of mail cov.ledenadministratie@acv-csc.be en we helpen je verder.

Let op! Verandert er iets in je werksituatie (voltijds, deeltijds werkend, werkzoekend, gepensioneerd, ziekte …)? Geef dan vóór je storting een seintje aan onze ledenadministratie op 02 244 37 00 (optie 1) of cov.ledenadministratie@acv-csc.be. Wij werken meteen je gegevens bij zodat je in de juiste bijdragecategorie valt.

Voordelen Wat krijg je allemaal als lid van het COV?

  • Optimale bescherming van burgerlijke aansprakelijkheid en bij arbeidsongevallen (OHBV en Speciale Kas)
  • Juridische bijstand
  • Syndicale premie, wat je netto lidgeld terugbrengt naar 0.25 euro per dag
  • Elf maal per jaar het vaktijdschrift 'Basis' gratis in je brievenbus, met breed maatschappelijke, actueel-pedagogische en syndicale thema's, nieuwe regelgevingen. Om moeiteloos de vinger aan de pols te houden op onderwijsvlak!
  • Extra en up-to-date informatie op onze website als je inlogt met je lidnummer
  • Deelname aan syndicale en pedagogische activiteiten in jouw regio

Wat krijg je nog extra als lid van het COV (ACV) ?

  • Loopbaanbegeleiding en advies
  • Ondersteuning bij werkloosheid (dossier, uitkeringen) in ACV-dienstencentra in heel Vlaanderen
  • Toegang tot allerlei e-services (digitale dienstverlening) en extra informatie